5. Bjergning, behandling, opbevaring og transport af fangst
M/S Nemo stiller gaffelkroge, balje, rengørings- og opbevaringsfaciliteter samt is til rådighed på turen. Lystfiskerne skal selv medbringe rense- og filetkniv m.m., som lystfiskerne måtte have brug for til fiskeri og behandling af fangsten.
Besætningen hjælper så vidt muligt med bjærgning af fangsten. Er der behov for yderlig assistance end besætningen kan overkomme, har turdeltagerne pligt til at hjælpe hinanden.
På længere varende ture skal turdeltagerne forlade dækket senest 1 - 1,5 time før ankomst til havnen, så besætningen kan få tid til rengøre dækket i.h.t. hygiejneforskrifterne. Turdeltagerne har derfor pligt til at få ordnet og klargjort sin fangst til hjemtransport i god tid inden skibet ankommer til havnen. Under rengøring må turdeltagerne opholde sig i salonen eller andre steder på skibet, hvor rengøringen ikke finder sted.
6. Mad, drikkevarer
På M/S Nemo kan forplejning og drikkevarer købes til rimelige priser. Forplejning består af 3 dele morgenmad, frokost og aftensmad, og der kan frit vælges mellem delene efter aftale på de korte ture. Passagerne må ikke selv medbringe mad og drikkevarer ombord på skibet.
På længere varende ture og/eller når hele skibet er lejet, kan der laves særaftaler, hvad angår forplejning.